Maak van je leven jouw meesterwerk

De kwaliteit van je leven wordt in grote mate bepaald door de angsten die je overwint.

Angst is een raar fenomeen, het beschermt je maar kan je ook belemmeren. Vaak hebben we het in ons dagelijks leven niet eens door dat de meeste beslissingen die we nemen gebaseerd zijn op onze angsten en niet op basis van onze passie bijvoorbeeld. Angst om te falen, bang voor gezichtsverlies of voor het onbekende.

 

Voel dat je leeft

Elke dag maken we keuzes. Grote en kleine keuzes die van invloed zijn op ons verdere leven. Maar al te vaak maken we die keuzes onbewust, beïnvloed door omstandigheden, door personen, onze conditionering of uit angst. Pas als er iets fout gaat na je keuze 'voel je' en word je ervan bewust. Fouten zijn belangrijke leermomenten en geven je het gevoel dat je leeft. Dus wees niet bang om ze te maken. 

 

Maar je wilt toch meer dan alleen maar 'leven'? Het gaat toch om de kwaliteit van je leven? Als ondernemer kun je jouw leven een stuk interessanter maken en de kwaliteit verbeteren. 

 

Geluk is het nieuwe succes

Als coach en mentor inspireer ik je graag op weg naar een succesvol en gelukkig leven. Zowel privé als zakelijk. StartUp en leef het leven dat je werkelijk wilt leiden. Maak van je leven jouw meesterwerk!

Business Coaching

Onderbouw je motivatie via ron@startupandscaleup.com en vertel me in je eigen woorden waarom je een persoonlijke business coach nodig denkt te hebben. 

 

Wees ervan bewust dat het een intensief traject is. Het coachingstraject bestaat uit 3 persoonlijke sessies van elke 4 uur en een evaluatie sessie van 1 uur.

 

Kosten € 2.900,00 excl. BTW.

Herontdek je passie en wees bewust van de kracht van verbeelding.