Zakelijke ondersteuning voor de creatieve industrie

Doorstart pakket voor creatieve ondernemers in de modebranche.

  • Ondersteuning, coaching en het openstellen van een internationaal netwerk door een ervaren zakenvrouw (doorlooptijd vijf weken).
  • Ontwikkeling van een marketing- en brandingstrategie door de founder van StartUp and ScaleUp (doorlooptijd vijf weken).
  • Een professionele fotoshoot met een topfotograaf en een topteam (model, visagist en stylist).

Kosten € 9.500,00 exclusief BTW

 

Mail naar: ron@startupandscaleup.com

Merknaam ontwikkeling voor ondernemers

Uiteraard kunt u dit zelf doen maar een expert zoals ik kan u daar goed bij helpen. Een merknaam ontwikkelen lijkt eenvoudig maar is het in principe niet. Uiteindelijk moet het bijdragen aan de business die u voor ogen heeft en het succes dat u nastreeft. Een goede merknaam is namelijk naast het product of de dienst die u verkoopt in de toekomst ook geld waard. Bij een merknaam gaat het met name om toegevoegde waarden en associaties die het meteen oproept bij de beoogde doelgroepen. Een merknaam ontwikkelen doe je niet even door op het internet te kijken of een bepaalde domeinnaam nog vrij is. Maak een vrijblijvende afspraak om u te laten informeren hoe ik zo'n traject voor u kan opzetten >>>

Marketing en Branding

Marketing en branding voor startups
Gelooft u dat ‘brand building' kan bijdragen aan uw groei ambities en het verdere succes van uw organisatie? En dat 'lead generation' of 'sales' meer effect heeft als u eerst investeert in branding? 

 

Bent u bereid daar ook budget voor vrij te maken? En kiest u ervoor om het uit te besteden? Dan wil ik graag met u kennismaken en eens vrijblijvend van gedachten wisselen. 

 

Ik werk per project/opdracht samen met een team van zelfstandige specialisten. Dus geen dure overhead, accountmanagers, pand, lease auto's, etc. En toch het gevoel hebben dat u met een volwaardig full service bureau werkt. 
Graag nodig ik u vrijblijvend uit kennis te maken en bied ik u een intensieve brainstormsessie aan. Mail naar: ron@startupandscaleup.com

Verjongingsmarketing

Bedrijven en merken groeien vaak mee met hun klanten. Zonder dat het meteen opvalt wordt deze ouder en wordt er weinig tot niets geïnvesteerd in nieuwe aanwas aan de onderkant van de leeftijdsgrens die ze bedienen. Marketing en communicatie inzetten om je bedrijf of merk te verjongen is vandaag de dag geen overbodige luxe. Meer weten? Mail naar: info@startupandscaleup.com 

Boek een startup spreekuurtje

Ronny Simon

Snel een gedegen advies op maat of even klankborden? Dat kan! Boek een persoonlijk startup spreekuurtje.

 

Als startup of beginnende ondernemer moet je vaak het wiel opnieuw uitvinden en meestal gaat dat je goed af en geeft het je energie. Maar soms kun je wel wat advies van een ervaren entrepreneur gebruiken. Al was het maar om sneller te kunnen accelereren of bevestigd te krijgen wat je zelf al dacht of wilde doen. Zo'n spreekuurtje kan je ook nieuwe inzichten, ideeën of je energie niveau een 'boost' geven. Wil je het spreekuurtje goed benutten, mail alvast wat informatie voorafgaand aan het gesprek.

Boek hier   : >>>

Kosten € 95,00 Inclusief BTW.

Begeleiding startups

Begeleiding startups

Ik begeleid startups naar de 'next level'. Na het ontwikkelen van het product of dienst, het pitchen voor funding en de eerste stappen in sales vergeten vele startups dat marketing een belangrijk onderdeel naar groter succes is.

 

Next level

Vaak heb je als startup een uniek product of dienst dat veel 'free publicity' genereert en komen de klanten vanzelf. Maar hoe breng je je bedrijf naar de 'next level'? Hoe groei je door? En wat doe je als er vergelijkbare producten of diensten op de markt komen? En je grootste concurrent je klanten wegkaapt? Dan is een marketing het belangrijkste instrument om in te zetten. Met een goede marketing strategie creëer je klantwaarde en bouw je een merk op en blijf je met je bedrijf niet steken op het niveau van een product of dienst.

  

Denk je dat jouw startup er klaar voor is? En geloof je dat marketing kan bijdragen aan je succes? Dan help ik je graag met je marketing activiteiten en gaan we samen naar "the next level".

 

Kosten

Ik werk op uren basis, een maandelijkse service fee of middels een van tevoren afgesproken 'fixed price'. Voor startups is een maandelijkse service fee zeer aantrekkelijk omdat de kosten laag zijn en ze mij 24/7 kunnen raadplegen.

 

Brainstormen

Ter kennismaking, een twee uur durende 'gratis' brainstorm sessie zonder enige verplichting. Mail naar ron@startupandscaleup.com.

Startup vanuit uw organisatie

U bent trots op uw organisatie en best tevreden over hoe de zaken gaan. Toch maakt u zich zorgen over de nabije toekomst. De markt verandert snel en stelt nieuwe dwingende eisen. De technologische veranderingen zijn bijna niet bij te houden. De invloed van internet en mobiel heeft effect op uw business. U moet innoveren, digitaal transformeren, etc.

 

Met uw netwerk, kennis en ervaring kunt u een heel eind komen, maar u kunt ook uw medewerkers mobiliseren. Zij zijn uw kapitaal en van onschatbare waarde. Met de juiste methode en begeleiding bent u samen met uw medewerkers in staat tot succesvolle innovaties. Innoveren vanuit uw eigen organisatie, met als mogelijk eindresultaat een nieuwe startup met medewerkers uit uw huidige organisatie.

 

Innovatie programma “Innocoll”

We zijn een kleine groep zelfstandige experts die een zes weken durend programma hebben ontwikkeld om samen met u en uw medewerkers tot een uitgewerkt innovatieplan te komen. En ze mogelijk klaar stomen voor ondernemerschap.

 

Wat bieden we:

– Intensieve begeleiding.

– Inzet van externe experts op deelgebieden.

– Binnen zes weken een gedegen en uitgewerkt innovatieplan.

 

Meer weten? ron@startupandscaleup of bel +31641453997.

Ideation

Steeds meer organisaties zijn bewust van het feit dat ze zelf een denktank nodig hebben. Ideeën zorgen immers voor dynamiek en vooruitgang binnen een onderneming. Het geeft nieuwe inzichten en creëert mogelijk nieuwe businessmodellen. Echter zijn er niet zoveel mensen die dit goed kunnen. Zeker niet op dagelijkse basis. Bovendien is het voor personeel vaak moeilijk om buiten de box te denken als ze niet exclusief voor een denktank zijn ingehuurd en het af en toe erbij doen.

 

Ideeënman

Om die denktank van uw organisatie te voeden en het dynamisch en inspirerend te houden verhuur ik me op uren- of dagdelen basis als ideeënman en innovatie begeleider van brainstorm sessies.

Content Marketing

Ronny Simon

Merken en bedrijven zijn naast het verkopen van diensten en producten uitgevers van verhalen. Het maken van content en storytelling zijn daarom belangrijke activiteiten geworden.

 

Abonnementen

Graag help ik u met de dagelijkse invulling van uw content marketing en social media activiteiten. Ik doe dat voor u op abonnementsbasis. Simpel en transparant. U heeft de keuze uit drie abonnementsvormen waarbij u een aantal uren van mij per maand afneemt.

 

Uren voor bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden:

- Plaatsen van content op uw Facebook pagina(s), blog, of website.

- Plaatsen van Twitter berichten op uw Twitter account(s).

- Plaatsen van content op Instagram, Pinterest, Google+, Tumblr en YouTube.

- Het maken van content voor uw email nieuwsbrief.

- Het maken van content voor uw apps (iOS en Android).

- Het schrijven van content voor al uw activiteiten.

- Het schrijven van content voor uw website.

 

* Abonnement A € 350,- per maand excl. BTW.

* Abonnement B € 750,- per maand excl. BTW.

* Abonnement C € 1300,- per maand excl. BTW.

* Uitleg abonnementen na aanvraag.